Rosanne Vrijburg.

Oefentherapeut (Cesar) en masseur.

Ik vind gezondheid belangrijk, maar een gezonde balans nog veel meer. Dat is ook waar ik mij op richt in mijn praktijk. Ik begeleid mensen in het beter gebruiken van hun lichaam, zeg maar terug naar de basis. Dat betekent een goede balans en samenwerking in houding en bewegen. Ieder persoon en ieder leven is anders, dat vraagt om een andere aanpak en invulling. Daarnaast gebruik ik verschillende massagetechnieken als extra ondersteuning.

Affiniteit met het lichaam heb ik altijd al gehad. In eerste instantie wilde ik ook fysiotherapeut worden. Maar na een snuffelstage op de middelbare school was dat toch niet wat ik zocht. Uiteindelijk ben ik de opleiding tot Oefentherapeut (Cesar/Mensendieck) tegen gekomen en was dat precies wat ik zocht.

Mensen kunnen helpen en begeleiden bij problemen die ze ervaren, dat is wat ik leuk vind! Het verzamelen van alle puzzelstukjes en het creëren van de juiste aanpassingen en oplossingen is een fantastische uitdaging. Uiteindelijk zijn er meerdere bij/nascholingen en behandeltechnieken bijgekomen en heeft het mijn expertise gevormd tot wat het nu is. Ik heb hierin mijn hart gevolgd en er mijn passie van gemaakt. Het is nog vol in ontwikkeling, want ik ben nog lang niet uitgeleerd!      


Een aantal bij/nascholingen die ik heb gevolgd:

  • Sportmassage en verzorging bij MSP opleidingen (2014-2015)
  • Sportmethodisch handelen bij Pronaos (2015-2016)
  • Medical Taping bij Fysiotape (2017)
  • Bedrijfsoefentherapie bij Fixx Ergonomics (2018)
  • Mylogenics Release & Activation bij Overload Worldwide (2019)